Fuger og fugearbejde

M. Mølgaard arbejder både for private og erhverv, og vi kan tage os af alle former for fugearbejde, bl.a. fugning til vinduer, døre, lister, badeværesler m.m. Med de bedste produkter sikrer vi dig et professionelt og grundigt stykke arbejde. Vi er faguddannet og perfektionister og leverer dermed et godt stykke håndværk til enhver opgave.

Til private udfører vi alt fugearbejde med elastiske fuger på både badeværelser, i køkkener, døre og vinduer. Ingen opgave er for stor eller lille. Og vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning i forbindelse med din opgave.

Vi samarbejder gerne med vores erhvervskunder i forbindelse med fx. nybyggeri, som rådgivere ved renovering og ved enkeltstående fugeopgaver ved for eksempel nye døre og vinduer. Har du en specialopgave, så kontakt os i dag og hør, hvad vi kan hjælpe med. Ring og få en uforpligtende snak og et godt og uforpligtende tilbud.

Vi arbejder med rene og miljøvenlige produkter.

Har du brug for professionelt fugearbejde?

Så tøv endelig ikke med at kontakte M. Mølgaard Tømrer og Snedker! Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din fugeopgave.

 

Kontakt os

Billeder af fugearbejde udført af M. Mølgaard

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation