Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af hele dit hus, og derfor har det stor betydning, at man sørger for at vedligeholde og evt. udskifte taget i god tid, så man ikke risikerer, at der opstår revner eller andre utætheder, som kan medføre svamp, råd eller andre former for skader. M. Mølgaard kan stå for alle reparationer og udskiftning af tage, lige fra tegl- og betontagsten til stålplader.

 

Renovering

Vi udfører gerne et uforpligtende tagtjek, hvis du er i tvivl, om dit tag behøver en tagrenovering. På den måde får du vished om, hvad dit tag eventuelt behøver lige nu, og hvad der kan forventes de næste år frem. Vi rådgiver gerne, og når du bestiller et tagtjek, får du en grundig vurdering af dit tags tilstand.

Har du nogle spørgsmål omkring tagrenovering, så send os gerne en mail eller ring til os, så hjælper vi dig gerne. En tagrenovering er god en investering ifm. dit hus. En grundig tagrenovering kan forlænge levetiden på dit tag i helt op til 15-20 år.

 

Nyt tag

Skal du have lagt helt nyt tag, kan vi også hjælpe dig med en god pris og et professionelt stykke arbejde. Vi er et tømrer- og snedkerfirma med en stor erfaring indenfor tagdækning. Du er sikret en høj kvalitet og en god service, så dit nye tag vil kunne holde i mange år frem. Et nyt tag kan øge salgsværdien markant på dit hus og giver en stor beskyttelse mod råd og svamp.

Ønsker du helt at ændre din tagkonstruktion, f.eks. fra fladt tag, til tag med høj rejsning, eller få monteret ovenlysvinduer eller kviste, kan vi også være behjælpelige med dette.

Tagarbejde udføres med følgende materialer

  • Tegltagsten
  • Betontagsten
  • Tagpap
  • Eternit tag

Tilbud på tagarbejde

Kontakt os for en uforpligtende snak om tagrenovering eller nyt tag. Vi har også et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

Billeder af tagarbejde udført af M. Mølgaard

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation