Tømrer Vejle

Om M. Mølgaard

M. Mølgaard er en virksomhed med speciale i tømrer- og snedkerarbejde. Vi har et højt ambitionsniveau og arbejder målrettet mod god kvalitet og godt håndværk, samtidig med at den gode dialog mellem os og vore kunder vægtes højt. For os handler det om kvalitet, tillid og samarbejde mellem os og kunden.

Vi sætter en ære i at udføre projekterne fra start til slut og dine projekter bliver udført efter en grundig dialog omkring dine ønsker. Vi lægger særlig vægt på de håndværksmæssige korrekte løsninger, samt at udføre arbejdet med en stor faglig viden og kredse om detaljerne.

Vi sørger for løbende at holde os godt informeret om nyheder i branchen, så vi hele tiden er ajour med nye tiltag og lovkrav i faget. Vi udfører både små og større opgaver med alsidige faglige kompetencer.

Vi udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhverv små som store opgaver. Så er dine døre og vinduer nedslidte og trænger til at blive udskiftet, eller skal du have et nyt køkken, skal tagetagen bygges om, carporten udvides eller listerne fornyes, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Slutresultatet skal være smukt, solidt og på alle måder leve op til dine forventninger, derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles enighed om, hvordan arbejdet udføres.

M. Mølgaards værdier

  • Kunden har altid første prioritet.
  • Kunden skal have en god oplevelse i forbindelse med en samtale og et tilbud.
  • Vi er altid klar med rådgivning samt idéer, både før og indtil opgaven er udført.
  • Vi arbejder både efter “fast pris” el. afregning efter timeforbrug.
  • Vi går højt op i, at en aftale med kunden bliver overholdt, kommer til rette tid og at arbejdet bliver udført, så kunden er tilfreds.
  • Vi går meget op i, at arbejdspladsen ser pæn og ryddelig ud, både i arbejdstimerne, men også efter endt arbejdsdag.
  • Vi sætter en ære i, at projektet er veludført, og at kunden er glad og tilfreds med resultatet.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation