Vinduer og døre

Hos M. Mølgaard leverer og monterer vi vinduer og døre til hele huset fra en lang række producenter – altid i de bedste materialer og udført professionelt.

Vi har gode erfaringer med KPK vinduer og døre, som er et dansk produceret mærke. Du kan vælge imellem de klassiske træprodukter og de mere moderne træ-/alu-produkter. KPK vinduer og døre er i høj kvalitet, og der er tænkt på både design, funktion og energi.

Vi har stor erfaring indenfor området med vinduer og døre, så vi kan opfylde præcis dine ønsker, således at du får et langsigtet og flot resultat. Vi har også stor erfaring med de forskellige udbydere af materialer og kan derfor finde den helt rigtige løsning sammen med dig.

I mange boliger kan udskiftning af vinduer give en betydelig besparelse på varmeregningen. Ældre vinduer kan isolere dårligt og kan give et højt varmetab. Vi rådgiver gerne, hvis du gerne vil vide om udskiftning af vinduer i dit hus, kan være en god investering for dig. Vi kan også være behjælpelige med at beregne de besparelser, du vil kunne opnå på din varmeregning, hvis du f.eks. udskifter dine vinduer til nye energivinduer.

Vi hjælper også gerne med at vælge de rigtige vinduer, der passer til boligens arkitektur. Vinduer og døre udgør en vigtig del af husets stilmæssige udtryk, og det er derfor vigtigt at vælge dem, som passer til den nuværende stil i huset. At det også er godt for miljøet med energivinduer, er jo bare et ekstra plus.

Vinduer fås i følgende materialer:

  • Fyrtræ
  • Træ/aluminium
  • Mahogni
  • Plastik

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte tømrermester M. Mølgaard, for et uforpligtende tilbud og råd og vejledning og information, om de mange muligheder, der er indenfor vinduer og døre.

Kontakt os

Billeder af vinduesopgaver udført af M. Mølgaard

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation